Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

HypnoBirthing wordt ook in België populair 

Steeds meer vroedvrouwen en doula's krijgen de vraag: ‘Ik wil bevallen met HypnoBirthing®, kunt u mij daarin ondersteunen?’ En steeds meer zorgverleners zijn onder de indruk van de rust en het schijnbare gemak waarmee zo’n geboorte verloopt. 

In dit webinar nemen we u mee in de filosofie en uitgangspunten van HypnoBirthing.
U leert wat de cursus HypnoBirthing inhoud en wat deze voor u en uw cliënten kan betekenen. Daardoor kunt u cliënten die de cursus HypnoBirthing hebben gevolgd beter begeleiden tijdens de geboorte. U weet wat zij hebben geleerd, en kunt daardoor beter inspelen op hun wensen.

Voor het geval u nog niet eerder een webinar hebt meegemaakt, het is een interactieve lezing via internet die u kunt volgen thuis op de bank of waar u het maar prettig vindt. Het enige wat u nodig hebt is een computer, laptop, tablet of smartphone en internet. 
Na aanmelding ontvangt u een link via een email. Niets ontvangen? Check dan even uw spambox. Bewaar deze email en klik 5 minuten voor aanvang op de link in deze email. Dat is alles, dan bent u aanwezig,
 
We kijken er naar uit u te ontmoeten in het webinar. 
Tot dan!

Benita Verheem en Yvonne Baars
Facultymembers of the HypnoBirtihing institute.

Ps. Je kunt na afloop van het webinar aangeven dat je een 
aanwezigheidsattest wilt ontvangen. Deze wordt dan via email naar je toegestuurd. 

Ervaring van vroedvrouw Leentje van Dijck
In maart 2018 heb ik de opleiding tot HypnoBirthing docent gevolgd. Het geven van de cursus is echt een verrijking van mijn werk als vroedvrouw. Het succes begon direct bij de eerste cursus die ik gaf. De eerste HypnoBirthing baby uit mijn cursus is prachtig thuis geboren. Het is haar 1e kindje en baby zat al bekkenbodem bij aankomst. De moeder heeft niet geperst maar heeft echt zo mooi de baby naar beneden geademd, gaaf perineum. Moeder gaf aan dat ze helemaal weg was tijdens laatste stuk en geen pijn heeft ervaren. Er was een student bij en ze had dit echt nog nooit gezien ☺ By the way deze mama is met tonnen angst en zenuwen aan de cursus HypnoBirthing begonnen. Het lukte haar de eerste lessen niet om te ontspannen. Na les 3 heeft ze een prachtig keerpunt ervaren. Ik ben zo blij met dit nieuwe stuk in mijn beroep.


Presentatie door
Benita Verheem en Yvonne Baars
Facultymembers of the HypnoBirtihing institute.

Deel dit webinar